Van de Haar Recreatie

Van de Haar Recreatie

Bij ons vindt u alles voor uw kampeervakantie. Wij bieden kampeerproducten, onderhoud van kampeermiddelen en alles voor uw camper of caravan. Ook voorzien wij in camper- en caravanonderhoud. Van de Haar Recreatie is dé totaalshop voor het kamperen.

Waarom van de Haar Recreatie?

  • Totaalshop voor kampeermiddelen, campers en caravans
  • Binnen 7 werkdagen in huis, gegarandeerd! (mits op voorraad is bij leverancier)
  • Advies op maat, wij helpen en adviseren u graag
  • Deskundige medewerkers: onderhoud volgens het boekje. Een prettig idee!
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Verantwoorde keuze, wij realiseren minder CO2

Zorgeloos op vakantie

Shopt u liever vanuit uw luie stoel? Dat kan! Onze webshop is 24/6 geopend, dus u kunt altijd bij ons terecht. In onze shop vindt u diverse categorieën, waaronder tenten, luifels en caravan- en camperaccessoires. Kijk gerust eens rond! Wij bieden een uitgebreid productassortiment, daardoor zijn wij uw one-stop-kampeershop.

BEZOEK DE SHOP

Verantwoord bestellen, wij ondernemen CO2 neutraal

Wij vinden het belangrijk dat we onze planeet sparen, zodat we deze kunnen doorgeven aan volgende generaties. Daarom werken wij zo CO2 neutraal mogelijk. Wij verzenden slechts 1 keer per week alle bestellingen, dit bespaart een enorme hoeveelheid CO2.

Ook vragen wij onze klanten bewust om te gaan met bestellingen. Heeft u vragen of weet u niet precies welk product u moet kiezen? Wij helpen u liever, dan dat u verkeerde producten ontvangt die u terug moet sturen. Zo dragen wij allemaal ons steentje bij aan een beter milieu.

Over Van de Haar Recreatie

In 2018 zijn wij Van de Haar Recreatie begonnen vanuit onze passie voor kampeervakanties. Als kind hebben we fantastische tijden beleefd tijdens familievakanties, het kamperen zit als het ware in ons DNA. Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt. In 2019  zijn we begonnen met onze webshop. wij hebben onze winkel mogen openen in 2020 op de Kruisboog 55 in Veenendaal. Vanaf de A12 afslag Veenendaal west, is dat ongeveer 5 minuten rijden. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de opening! Wij begroeten u graag in Veenendaal tijdens de opening van onze locatie!

Retourneren

Wilt u onverhoopt uw bestelling retourneren? Dan zijn de kosten hiervan voor uw eigen rekening. Retourneren kan binnen 14 dagen. Producten die wij speciaal voor u hebben moeten bestellen kunnen wij niet retour nemen.

Wij ontmoedigen retourneren om bij te dragen aan een beter milieu. Wij verplichten onszelf hiermee onze klanten nóg beter te adviseren, zodat u krijgt wat u nodig heeft en retourneren niet of nauwelijks meer nodig is.

Bekijk onze algemene voorwaarden.